knjiga

Pitaj svoju životinju moći

Patricia Ruesch

„Do sada nisam uspela da shvatim zbog čega je imaginacija tako mudra. Ali sam iskusila da ona to jeste. Ona zna sve, ona može sve. Poznaje našu celu genezu predaka, do praizvora. Poznaje nas do poslednjeg detalja. Sposobna je da odgovori na sva naša pitanja sa dalekovidošću koja se zasniva na neverovatnom životnom iskustvu. Nije vezana ni za prostor ni za vreme. Ona je lekovita snaga. Može da bude puna humora ili stroga. Zna u svakom trenutku šta nam treba da bismo se osećali dobro.

Sigurna sam da je imaginacija stara kao život sam. Ona poznaje svaki mogući deo postojanja: zna kako se oseća vatra, vetar, hladnoća; poznaje osećaj kamena, brega, dubinu mora, poznaje miris suncokreta, galop konja, snagu nosoroga, let orla; poznaje osećaj radjanja, rasta, starenja i umiranja.

Pošto naša imaginacija sve zna, pošto su u njoj zabeležena sva iskustva života, i mi sami imamo sve te informacije u sebi! Neverovatno kada se to zamisli! Izgleda kao da je naša imaginacija nosilac informacija posebne inteligencije. Što se snažnije povezujemo sa imaginacijom, to smo čvršće u kontaktu sa našom nesagledivom mudrošću.”

Naručite