Problemi su rešivi

  1. up-img1
  2. U stanju duboke imaginacije dolazite u kontakt sa izvornim znanjem. Ova, veoma posebna vrsta susreta sa sopstvenom suštinom, koji je teško ostvariti konvencionalnim psihološkim metodama, daje rešenja najrazličitije životnih problema: nerazrešenih porodičnih konflikata, trauma, depresije, otežanog disanja, alergija, upala, gojaznosti, nesanice i mnogih drugih.Zahvaljujući ovoj, jednostavnoj a moćnoj metodi, dolazite do odgovora do kojih inače nikada ne biste došli. Rezultat toga je emocionalno i fizičko isceljenje, duhovni razvoj i viši nivoi samospoznaje.
logo-olgreen

Sva osećanja su inteligentna

  1. Od malena smo učeni da su neke emocije nepoželjne. Uvežbani da ih ne ispoljavamo, ili ih potiskujemo ili osećamo krivicu kada nam se otmu kontroli. To vodi u stanje emocionalne otupelosti, koje nam onemogućava potpuno ispoljavanje svojih potencijala i suštinsko uživanje u životu. Posledice se vrlo često manifestuju i na zdravstvenom planu.Unutrašnja putovanja otkrivaju nam da dobra i loša osećanja ne postoje. Dajući prostor svakom osećanju dajete prostor i samom sebi. Na taj način emocionalno rastete.
  2. up-img2
logo-olgreen

Istina je u oku posmatrača

  1. up-img3
  2. Da li vam se dešava da se određene loše situacije ili odnosi u vašem životu ponavljaju? Taman kada pomislimo da smo sada iskusniji i mudriji, ponovimo istu grešku. I uvek iznova tražimo krivca u sebi ili drugima. U toku unutrašnjeg putovanja imate mogućnost da u bilo kom trenutku sa lakoćom promenite ugao posmatranja. Da neku situaciju, osobu ili samog sebe sagledate iz sasvim drugačije perspektive.Kada stvari doživite na potpuno nov, neočekivan način, postajete fleksibilniji i otvarate vrata novom, potpunijem razumevanju sopstvenog života.
logo-olgreen

Odrastanje nije bauk

  1. Izuzetni rezultati postižu se kod onih kod kojih je imaginacija i najrazvijenija – kod dece i adolescenata. Najmaštovitiji i najbliži sebi, oni su ujedno i najranjiviji i najosetljiviji na situacije u koje ih život stavlja. Odrastanje je često bolan proces i mnogi ne uspevaju da odgovore na zahteve koje život i društvo postavljaju pred njih. Odraslima se čini nemogućim da dopru do njih i pomognu im. Zato je ova metoda, tako bliska njihovom svetu, veoma efikasna kod strahova, usamljenosti, nesigurnosti, hiperaktivnosti, nedostatka samopouzdanja, otežanog učenja i mnogih drugih problema sa kojima se susreću mlada bića.
  2. up-img4